Twee topartiesten op het muziekpodium van de Mariakapel in Holthees, zondag 22 mei a.s. met het concert “27 Forever”.

Beatrice van der Poel, de blues diva van Nederland en de Nederlandse Ry Cooder op gitaar, Erwin van Ligten,  brengen in hun concert 27 Forever een ode een groep legendarische muzikanten die zijn overleden op 27 jarige leeftijd. Het concert “27 Forever” brengt muziek van deze groep veel te vroeg overleden muzikanten zoals  Brian Jones, Jimi Hendrix, Janis Joplin, Jim Morrison en Amy Winehouse e.a. In de regel zijn de leden van de Club van 27 invloedrijke musici met een levensstijl gekenmerkt door overmatig drugs- en alcoholgebruik. Beatrice van der Poel en Erwin van Ligten geven op fenomenale wijze een interpretatie van hun hoogtepunten.

Erwin en Beatrice interpreteren de songs op een eigen manier, waarbij het karakter en de herkenbaarheid van het stuk bewaard blijft, maar de muziek een extra dimensie krijgt door het creatieve bluesy gitaarspel van Erwin en de warme soulvolle stem van Beatrice.
Door de intieme ambiance, de verhalen die verteld worden en het prachtige subtiele gitaarspel en de soulvolle zang is ‘Forever 27’ een blijvende herinnering en hommage aan de fantastische musici die te vroeg afscheid namen en daarmee altijd jong blijven! De muzikanten van de 27 club inspireren nog steeds en spreken voor velen tot de verbeelding. Zo ook voor Beatrice van der Poel en Erwin van Ligten (beide 27+) .  Zowel de verhalen achter de muzikanten als hun muziek zijn geweldige bouwstenen voor een inspirerend theaterconcert, waarin we terug gaan in de tijd. Een voorstelling die volgens muziek recensies in elk theater zou moeten staan.

27 Forever

Wanneer: 22 mei 2022
Waar: mariakapel
Tijd: 15:30u
Entree: 15 euro
Meer informatie
Tickets bestellen
Voeg toe aan agenda 22-05-22 15:30 70-01-01 Europe/Amsterdam 27 Forever http://www.culturavenray.nl mariakapel Cultura Venray info@culturavenray.nl

Terug naar agenda

Aankomende evenementen

Nieuws & updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, evenementen en meer...

Created by