3 veelzijdige muzikanten over de zoektocht naar geluk

In 2015 ontmoeten Henk Deters, Marjolein Cuijpers-Kuenen en Maartje Smedts elkaar door gemeenschappelijke vrienden in de muziekwereld. Al snel voelden ze de klik en drive om gezamenlijk voorstellingen te bedenken, schrijven, regisseren en spelen. Onder de naam Muzifique spelen ze unieke voorstellingen met veel gevoel, sfeer en muziek. Voorstellingen die uit het leven gegrepen zijn en je aan het denken zetten. Echt Belevingstheater.

Zoektocht naar geluk
In April is hun nieuwe voorstelling “Waar vind je het geluk” in première gegaan in het theater. “Meeslepend mooi”, “Genoten van deze avond”, "Humor afgewisseld met een traan" is een greep uit de lovende reacties van het publiek. De voorstelling neemt je mee op een bijzondere reis, in dromen over de zoektocht naar geluk. En misschien ligt geluk wel dichterbij dan je zou denken. Echte Kleinkunst met de kracht van Henk als expressieve verhalenverteller, Marjolein als bevlogen zangeres en Maartje als veelzijdige muzikante.

De voorstelling is te zien in “t Helder in Overloon op 10 juli. Meer informatie is beschikbaar op: 

Waar vind je het geluk

Wanneer: 10 juli 2022
Waar: t helder overloon
Tijd: 20:00u
Entree: 15 euro
Meer informatie
Voeg toe aan agenda 22-07-10 20:00 70-01-01 Europe/Amsterdam Waar vind je het geluk http://www.culturavenray.nl t helder overloon Cultura Venray info@culturavenray.nl

Terug naar agenda

Aankomende evenementen

Nieuws & updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, evenementen en meer...

Created by