Drrifft is ontstaan uit een samenwerkings verband tussen Zeen en natuur- en informatie centrum en horecagelegenheid Aan De Drift.
Drrifft is tot stand gekomen met medewerking van de gemeente Horst aan de Maas en Bosgroep Zuid Nederland.
Gedurende de looptijd van Drrifft vinden er regelmatig rondleidingen en andere activiteiten plaats op het expositieterrein.

Kijk voor het programma op www.zeen.online. Tijdens de openingstijden van Aan De Drift (zaterdag en zondag van 10.00 tot 19.30 uur)
vind je bij Aan De Drift een informatiestand over Drrifft.
Precies tussen de twee vakantie-parken Center Parcs Het Meerdal en Center Parcs Limburgse Peel in ligt de Heere Peel. Dit voormalige heidegebied is door de gemeente Horst aan de Maas omgetoverd tot een gereconstrueerd Peellandschap. Educatie en ontspanning gaan er hand in hand. Zo zijn er stapstenen in de vennen, een struinpad, een avonturenbos, bijenkasten en hangbruggen.

Zestien kunstenaars, lid van kunstenaars vereniging Zeen, hebben voor Drrifft elk hun eigen draai gegeven aan het begrip drift. Dit heeft geleid tot zeer diverse kunstwerken, van subtiel tot het grote gebaar, van mastodontisch tot iel, van verhalend tot beeldend, van aanraakbaar tot afstotend, van vragen oproepend tot vragen beantwoordend. Kortom: Drrifft is even ongrijpbaar, veelzijdig en wispelturig als drift.

Drrifft kunstwandeling in de Heere Peel

Wanneer: 18 april 2022
Waar: lorbaan 9a America
Meer informatie
Voeg toe aan agenda Europe/Amsterdam Drrifft kunstwandeling in de Heere Peel http://www.culturavenray.nl lorbaan 9a America Cultura Venray info@culturavenray.nl

Terug naar agenda

Aankomende evenementen

Nieuws & updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, evenementen en meer...

Created by