In het weekend van 2 en 3 april vind het jaarlijkse solisten- en ensemblefestival van de Federatie van Muziekgezelschappen Venray (FMV) plaats. Tijdens dit festival worden er 64 optredens verzorgd door muzikanten uit de verschillende orkesten van de gemeente Venray. 

Dit jaar is de organisatie in handen van Fanfare De Dorpsklank uit Castenray. Beide dagen komen alle muzikanten, jong en ouder, naar gemeenschapshuis De Wis om te laten horen wat ze in hun mars hebben.

Het belangrijkste doel van dit festival is het stimuleren van de cultuur in de gemeente Venray door het bieden van een podium aan (jong) talent. Hoewel plezier en gezelligheid belangrijk zijn, worden de prestaties ook beoordeeld.

De beoordeling van de optredens is in handen van een deskundige jury: Frans Rademakers voor de blazers en Frans Rademakers voor de slagwerkers.

Solisten en Ensemblefestival in Castenray

Wanneer: 02 april 2022
Waar: De Wis Castenray
Tijd: 14:00u
Entree: 1,50 euro
Voeg toe aan agenda 22-04-02 14:00 22-04-03 Europe/Amsterdam Solisten en Ensemblefestival in Castenray http://www.culturavenray.nl De Wis Castenray Cultura Venray info@culturavenray.nl

Terug naar agenda

Aankomende evenementen

Nieuws & updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, evenementen en meer...

Created by