Ruud's nieuwe comedy special in de schouwburg

Onverwachts, absurd, persoonlijk en maatschappijkritisch zijn woorden waar Ruud zelf totaal bij afhaakt als hij ze leest. Ook zinnen als “houdt het publiek een spiegel voor” of “stelt zich kwetsbaar op” zal je hier niet aantreffen. Als u daar juist wél enthousiast van wordt raadt Ruud aan vooral verder naar een voorstelling die bij je past. 

Ruud brak in één klap door met veelbesproken ‘Minuut van Ruud’ in talkshow ‘De Vooravond’, maakte erna een onvergetelijke indruk met zijn onnavolgbare stijl in de debuutvoorstelling BRUUD. Nu is hij terug met tweede comedy special.
Ruud is het publiek altijd één stap voor en de vorm altijd meester. Van fysieke slapstick tot rauwe stand-up en van hiphop tot speelfilm-waardige video’s. Vlecht al deze disciplines in elkaar en je hebt zijn tweede comedy special ‘BRUUD 2’. 

Hierin krijgen wij wederom een kijkje in het hoofd van deze eigenzinnige maker, waar hilarische gedachtespinsels in rap tempo escaleren. 

Ruud's nieuwe comedy special

Wanneer: 28 april 2022
Waar: schouwburg venray
Tijd: 20:00u
Entree: 16,50 euro
Meer informatie
Tickets bestellen
Voeg toe aan agenda 22-04-28 20:00 70-01-01 Europe/Amsterdam Ruud's nieuwe comedy special http://www.culturavenray.nl schouwburg venray Cultura Venray info@culturavenray.nl

Terug naar agenda

Aankomende evenementen

Nieuws & updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, evenementen en meer...

Created by