BiblioNu organiseert samen met IVN Geysteren en het Literair café Venray een workshop poëzie en natuur voor kinderen op woensdag 20 april. Tijdens de workshop leren kinderen gedichten schrijven over de natuur. Deze gedichten worden getoond tijdens de gezinswandeling in Geijsteren op zondag 24 april.

 

De workshop wordt begeleid door leden van de schrijfkring. Kinderen worden in groepjes verdeeld en leren een gedicht schrijven over de natuur. Er wordt gebruik gemaakt van afbeeldingen, tijdschriften, tekeningen en echte materialen uit de natuur. De workshop vindt plaats van 14:00 – 15:30 uur in de Bibliotheek Venray. Geschikt voor kinderen van groep 6 t/m 8.

Aanmelden kan via de website www.biblionu.nl via de knop activiteiten. Er is plek voor maximaal 25 deelnemers. Niet leden van de Bibliotheek zijn ook van harte welkom.

 

De gezinswandeling op 24 april start bij de kasteelruïne in Geijsteren. Tijdens deze wandeling worden de gedichten van de workshop getoond. Tussen 14:00 en 16:00 uur wordt er muziek verzorgd door Wim Kunen. Daarbij vertelt Marjo Vink meer over de historie van het kerkhof en omgeving. De route is te downloaden op de website van BiblioNu knop activiteiten (zoeken op gezinswandeling).

natuurgezinswandeling

Wanneer: 24 april 2022
Waar: kasteelruïne Geijsteren
Tijd: 14:00u - 16:00u
Meer informatie
Voeg toe aan agenda 22-04-24 14:00 70-01-01 16:00 Europe/Amsterdam natuurgezinswandeling http://www.culturavenray.nl kasteelruïne Geijsteren Cultura Venray info@culturavenray.nl

Terug naar agenda

Aankomende evenementen

Nieuws & updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, evenementen en meer...

Created by