Maandag 11 april speelt PYURE het Boekenweek themaprogramma “Mijn eerste liefde” in de bibliotheek te Venray. Kleinkunstenaar Jos van Rens zingt en speelt akoestisch gitaar, eigen composities in een mix met eigenwijze arrangementen van Parels uit de Popmuziek.

Als rode draad zal Jos het geheim van de ‘ultieme versiertruc’ uit de doeken doen. “Mijn eerste liefde” verhaald over tranen die schitteren van geluk en huilen van verdriet. Het gevoel van vlinderende vlinders in je buik. Velen zijn hun hele leven op zoek naar het gevoel van die eerste verliefdheid. Wie weet geeft Jos samen met zijn publiek dat gevoel een plek.

Als muzikant werkt Jos samen met producer B.J. Baartmans in Studio Wild Verband, waar hij ook zijn song “Mijn eerste liefde” opnam. Kijk op www.pyure.me voor de link naar de song en laat je liefdevol verrassen.

De voorstelling is vanaf 19:00 uur in de Bibliotheek Venray. Aanmelden kan via de website www.biblionu.nl of kom vrijblijvend langs. Niet leden van de Bibliotheek zijn ook van harte welkom.

Pyure "mijn eerste liefde"

Wanneer: 11 april 2022
Waar: Bibliotheek Venray
Tijd: 19:00u
Meer informatie
Voeg toe aan agenda 22-04-11 19:00 70-01-01 Europe/Amsterdam Pyure "mijn eerste liefde" http://www.culturavenray.nl Bibliotheek Venray Cultura Venray info@culturavenray.nl

Terug naar agenda

Aankomende evenementen

Nieuws & updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, evenementen en meer...

Created by