Na lange tijd is het weer zo ver. We organiseren voor het eerst weer een “life” dialoogtafel waar we heel blij mee zijn. Eindelijk weer fysiek met elkaar in gesprek! Waar gaat het gebeuren en wat is het thema? Je leest het hieronder:
 
Op dinsdagavond 15 maart aanstaande organiseren Venray in Dialoog en De Voedselbank in Venray een Dialoogtafel  met als doel mensen uit de Venrayse samenleving aan tafel te krijgen om samen in gesprek te gaan over het project “Onder de radar”: welk beeld heeft men in Venray van de doelgroep van de voedselbankhulp, hoe kijken hulpverleners hiernaar, hoe ervaren mensen die voedselpakketten krijgen van de voedselbank deze hulp, wat is de beleving van de vrijwilligers? Het zijn vragen die aan tafel kunnen worden ingebracht.

Wie nodigen wij uit? Iedereen die zich aangesproken voelt om dit thema te bespreken, te verdiepen, te verkennen, te onderzoeken, kan zich kosteloos aanmelden. Naast onze trouwe nieuwsbrieflezers nodigen wij vrijwilligers, hulpverleners, doorverwijzers, mensen die in het verleden (of nu?) gebruik hebben gemaakt van de voedselbank, mensen die mee willen denken, ideeën hebben, of gewoon nieuwsgierig zijn allemaal uit. U bent allen van harte welkom. U dient zich wel vooraf aan te melden via info@venrayindialoog.nl.
Venray in Dialoog en De Voedselbank  kijken uit naar uw komst!

Onder de radar

Wanneer: 15 maart 2022
Waar: Cultura Venray
Tijd: 19:15u - 22:00u
Meer informatie
Voeg toe aan agenda 22-03-15 19:15 70-01-01 22:00 Europe/Amsterdam Onder de radar http://www.culturavenray.nl Cultura Venray Cultura Venray info@culturavenray.nl

Terug naar agenda

Aankomende evenementen

Nieuws & updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, evenementen en meer...

Created by