Op woensdag 20 april organiseert BiblioNu samen met IVN Geysteren en het Literair café een 'Workshop Poëzie & Natuur voor kinderen.

De workshop is van 14:00 - 15:30 in de Bibliotheek van Venray en geschikt voor kinderen in groep 6-7-8 van de Basisschool.

Tijdens de workshop zullen de kinderen gedichten schrijven en maken over de natuur. Hierbij maken we gebruik van allerhande vormen; tekenen, kleuren, foto's en afbeeldingen, letters en teksten uit tijdschriften en uiteraard echte materialen uit de natuur.

Onder begeleiding van leden van de schrijfkring zullen de kinderen in groepjes verdeeld worden en aan de slag gaan met hun gedichten.

Op 24 april is er een gezinswandeling bij de kasteelruïne in Geysteren. Tijdens deze wandeling worden de gedichten zichtbaar opgehangen en kunnen deze door de wandelaars onderweg gelezen worden. Vind jij of jouw kind het juist leuk om het gedicht daar voor te lezen aan de wandelaars? Dat mag natuurlijk ook!

Er zijn slechts een beperkt aantal plekken beschikbaar. Meld je snel aan!
Ook als je geen lid bent van de bibliotheek ben je van harte welkom.

Workshop; poëzie & Natuur voor kinderen

Wanneer: 20 april 2022
Waar: Bibliotheek Venray
Tijd: 14:00u - 15:30u
Meer informatie
Voeg toe aan agenda 22-04-20 14:00 70-01-01 15:30 Europe/Amsterdam Workshop; poëzie & Natuur voor kinderen http://www.culturavenray.nl Bibliotheek Venray Cultura Venray info@culturavenray.nl

Terug naar agenda

Aankomende evenementen

Nieuws & updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, evenementen en meer...

Created by