Op vrijdag 25 maart 2022 organiseren Silvia Janssen en Femke Ronnes bij ’t Helder in Overloon een ontspannen dag, voor iedereen die graag even stil wil staan bij dat wat er eerder gebeurd is of misschien nog gebeurt in zijn of haar leven. Een dag om op verhaal te komen, terug te blikken en vooruit te kijken, maar vooral een dag om te ZIJN wie je bent.

Het programma bestaat uit de volgende onderdelen:

  • In een veilige setting met verrassende werkvormen delen wat je kwijt wilt, ervaringen uitwisselen, een luisterend oor, herkenning en erkenning krijgen.
  • Ontspanningsoefeningen/ademhalingsoefeningen waarbij je tot rust komt, op adem komt, stilstaat, voelt en volledige ontspanning opzoekt.
  • Een schrijfworkshop waarin je op verhaal kunt komen, van je af kunt schrijven of juist naar je toe kunt schrijven en je verhaal kunt delen.
  • Een handmassage.

Vrijwel iedereen heeft zo nu en dan de behoefte om even op verhaal te komen, zowel na of tijdens een drukke en intensieve periode in je leven als na hele ingrijpende gebeurtenissen. Even een pas op de plaats, even rust. Om van daaruit weer met hernieuwde krachten verder te kunnen gaan. Geldt dat ook voor jou? Dan zie we je graag op deze dag.

Op verhaal komen

Wanneer: 25 maart 2022
Waar: Ontmoetingspunt 't Helder, Helderseweg 31, 5825 CE Overloon
Tijd: 09:30u - 16:30u
Entree: 75 euro, incl. koffie/thee en een heerlijke lunch.
Meer informatie
Tickets bestellen
Voeg toe aan agenda 22-03-25 09:30 70-01-01 16:30 Europe/Amsterdam Op verhaal komen http://www.culturavenray.nl Ontmoetingspunt 't Helder, Helderseweg 31, 5825 CE Overloon Cultura Venray info@culturavenray.nl

Terug naar agenda

Aankomende evenementen

Nieuws & updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, evenementen en meer...

Created by