Keuzes maken we iedere dag, hier ga je links, daar ga je rechts. Maar wanneer ben je voor het laatst van de bekende weg afgestapt? WANDER wil samen met de luisteraar verdwalen in melodieën, improvisaties en verhalen.

WANDER is het trio van de vocalisten Babs van Bree, Renée Steenvoorden en Robbert Suilen. Op hun debuutalbum, genaamd “Songs from the Garden”, mixen zij Pop, Folk en Jazz; meerstemmigheid bewapend met elektrische gitaar. Met eigen composities en arrangementen nemen zij de luisteraar weg van de roerige steden, de verstillende natuur in, mee op een reis door de tijd.
Het trio studeerde muziek in verschillende steden in Europa. Babs van Bree studeerde jazz zang aan de Hochschule für Musik und Tanz in Keulen, Renée Steenvoorden studeerde jazz zang aan het Koninklijk Conservatorium in Brussel en Robbert Suilen studeerde jazz zang en gitaar aan het Conservatorium van Amsterdam.

Wander

Wanneer: 20 maart 2022
Waar: odapark
Tijd: 14:00u - 16:30u
Entree: 10 euro
Meer informatie
Tickets bestellen
Voeg toe aan agenda 22-03-20 14:00 70-01-01 16:30 Europe/Amsterdam Wander http://www.culturavenray.nl odapark Cultura Venray info@culturavenray.nl

Terug naar agenda

Aankomende evenementen

Nieuws & updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, evenementen en meer...

Created by