Zet maar alvast met potlood in je agenda: zondag 20 maart 2022, The Lion Sings Tonight, editie 5. Een muziekfestijn met lokale talenten, van jong tot ouder, een podium om zich te presenteren én om met anderen samen te musiceren. Voor het publiek dat met aandacht in een ongedwongen huiskamersetting naar muziek luistert. Net als de laatste en voorlaatste editie vindt The Lion Sings Tonight 5 (TL5T) plaats in de gezellig aangeklede zaal van Odeon achter restaurant BRL, aan de Hoenderstraat in Venray.

De line up is zo goed als rond, de kaartverkoop start binnenkort. Welke bands, trio’s, duo’s en solisten er dit jaar op het podium staan? Houd de Facebookpagina van TLST in de gaten. Daarop presenteren de acts zich komende weken. Om een indruk te geven wat het minifestival inhoudt, zijn er vanaf deze maand ook weer filmpjes te zien van optredens tijdens één van de vorige vier edities.

Kaartjes zijn vanaf medio februari te verkrijgen via een link op de facebookpagina of op de website. 

The Lion Sings Tonight

Wanneer: 20 maart 2022
Waar: Zaal BRL, Hoenderstraat 10, Venray
Tijd: 14:00u - 19:00u
Entree: 15 euro
Meer informatie
Voeg toe aan agenda 22-03-20 14:00 70-01-01 19:00 Europe/Amsterdam The Lion Sings Tonight http://www.culturavenray.nl Zaal BRL, Hoenderstraat 10, Venray Cultura Venray info@culturavenray.nl

Terug naar agenda

Aankomende evenementen

Nieuws & updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, evenementen en meer...

Created by