De musicus Rangel Silaev, die ondertussen door verschillende televisieoptredens bekend is, heeft nu een zeer uniek concertenconcept  samengesteld. Hij heeft kans gezien om zijn supertalent voor verschillende stijlen van muziek te gebruiken om een programma samen te stellen die zowel de traditionele liefhebber van klassieke muziek als de liefhebber van andere muziekgenres op het puntje van hun stoel laten zitten. Door zijn innovaties en ontwikkeling brengt hij zijn muziekuitvoeringen op een uniek niveau. Bij het komende concerten in Venray gaat hij helemaal solo. De productie en uitvoering zijn uitsluitend in handen van Rangel. Een garantie voor een geweldige muziekbelevenis voor iedere liefhebber.

Zoals altijd zal het weer een gevarieerd programma worden met virtuoze uitvoering van pittige klassieke stukken, zoals  R. Schumann: Sonate g-Moll op. 22, en veel eigen muziek en filmmuziek. Dit zal worden uitgevoerd in combinatie met een lichtshow.
De concerten in de nieuwe concertzaal worden uitgevoerd op een Steinway vleugel met allerlei apparatuur eromheen.

Concert Rangel Silaev

Wanneer: 20 februari 2022
Waar: concertzaal ERA Studio's Venray
Tijd: 13:00u
Entree: 20 euro
Meer informatie
Tickets bestellen
Voeg toe aan agenda 22-02-20 13:00 70-01-01 Europe/Amsterdam Concert Rangel Silaev http://www.culturavenray.nl concertzaal ERA Studio's Venray Cultura Venray info@culturavenray.nl

Terug naar agenda

Aankomende evenementen

Nieuws & updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, evenementen en meer...

Created by