Op woensdag 26 januari wordt er online voorgelezen voor kleuters tussen de 4 en 7 jaar. Er wordt online voorgelezen uit het prentenboek van het jaar ‘Maar eerst ving ik een monster’. We gaan samen zingen, spelen en er wordt voorgelezen, allemaal vanuit jouw woonkamer thuis via Zoom.

Ook wethouder Cor Vervoort van gemeente Venray is erbij aanwezig en kleuters, ouders, opa’s en oma’s zijn van harte uitgenodigd om mee te doen.

Voorlezen is goed voor de taalontwikkeling en de sociale vaardigheden van kinderen. En voorlezen is vooral leuk en gezellig! Tijdens de live verbinding is er interactie mogelijk tussen de voorlezer en de kinderen en tussen ouder en kind. Mochten de coronamaatregelen versoepelen dan houden we deze activiteit in de bibliotheek van Venray.

Meedoen kan via Zoom. Hoe werkt dat?
Spelregels
In verband met privacy en rechten is het niet toegestaan om opnames van het voorlezen te maken. We willen je vragen dus geen foto's/video's te maken van je scherm. Voor een goede interactie is het leuk om je camera aan te zetten, maar dit is niet verplicht.
Hoe kun je meedoen?

Midden januari krijg je een zoomlink. Deze klik je aan (of je logt in via je eigen zoom-account. Je krijgt dan een Meeting ID). Voer het paswoord in dat je krijgt en je komt dan direct in de meeting. Je microfoon staat automatisch uit, die kun je niet zelf aanzetten.

Online voorlezen aan kleuters (4 tot 7 jaar)

Wanneer: 26 januari 2022
Waar: Online
Tijd: 10:00u
Entree: Gratis
Meer informatie
Voeg toe aan agenda 22-01-26 10:00 70-01-01 Europe/Amsterdam Online voorlezen aan kleuters (4 tot 7 jaar) http://www.culturavenray.nl Online Cultura Venray info@culturavenray.nl

Terug naar agenda

Aankomende evenementen

Nieuws & updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, evenementen en meer...

Created by