Op zaterdag 22 januari organiseert Dialoog in Venray in samenwerking met BiblioNu Venray de dialoog 'De mens en ik'. Het thema komt uit de gelijknamige theatervoorstelling van Tim Fransen. Deze filosoof, psycholoog en cabaretier worstelt op komische wijze met de mensheid. De 'homo sapiens' komt op een dwaalspoor door gebrekkige zelfkennis, hunkering naar erkenning en misplaatste eigendunk. Tim fransen stelt zich de vraag "Wat is de zin van het leven?" Volgens hem ontstaat die zin pas als we concrete verbindingen in ons leven aangaan, met geliefden, vrienden, met ons werk en onze idealen. Door compassie en solidariteit, door kwetsbaarheid ontstaat vertrouwen. Vertrouwen om te zien wat mooi en waardevol is in dit leven. We moeten het met elkaar zien te rooien, we moeten solidair zijn met elkaar. 

Deze uitgangspunten vormen een mooie start voor een dialoog. Juist in deze tijd waarin verbindingen, compassie, vertrouwen en solidariteit zo op de proef worden gesteld. 

Aanmelden kan via info@venrayindialoog.nl 

Mocht een live bijeenkomst vanwege de coronamaatregelen niet mogelijk zijn, dan is de dialoog online te volgen. De deelnemers ontvangen automatisch een link naar de livestream. 

Dialoog 'de mens en ik'

Wanneer: 22 januari 2022
Waar: BiblioNu, Venray
Tijd: 10:30u
Entree: Geen
Voeg toe aan agenda 22-01-22 10:30 70-01-01 Europe/Amsterdam Dialoog 'de mens en ik' http://www.culturavenray.nl BiblioNu, Venray Cultura Venray info@culturavenray.nl

Terug naar agenda

Aankomende evenementen

Nieuws & updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, evenementen en meer...

Created by