Op zondag 24 april presenteert Marita Verstegen-Vanhommerig haar nieuwe boek 'Muisje Mila'. De tekeningen en illustraties zijn van de hand van Bianca Ambrosius. Benieuwd? Meld je snel aan en kom naar de boekpresentatie!

Aanmelden kan via info@bullseyepublishing.nl 

Over het boek:
Muisje Mila is een beeldend en zintuiglijk verhaal over doorzetten, vertrouwen hebben in jezelf en de ander. Een prentenboek over groei en positieve mindset.
Het boek is geschikt voor alle kinderen in de leeftijd van 4-8 jaar.

Muisje Mila gaat een dag uit met haar familie. Ze ziet hoe vader muis met een grote sprong over het gras en een beekje springt. Dat wil Muisje Mila ook! Ze oefent in het weiland maar het valt niet mee. Ze geeft het bijna op. Gelukkig luistert ze naar de wijze lessen van haar moeder. Met vallen en opstaan gaat het haar lukken.

Tevens is er extra aandacht voor vragen waarmee je het gesprek aan kunt gaan met jouw kind(eren). Een mooie manier om in een veilige omgeving eindeloos te filosoferen, fantaseren en in te leven in het verhaal. Daarnaast stimuleer je het logisch denkvermogen van het kind. Geef geen antwoorden maar luister goed naar jouw kind(eren) en leid het gesprek. Ervaar zelf hoe heerlijk het is om met kinderen te filosoferen!

Scan de QR-code aan de binnenzijde van het boek en beluister gratis samen met jouw kind het bijhorende audioboek voor nog meer beleving !

Boekpresentatie Muisje Mila

Wanneer: 24 april 2022
Waar: Basisschool de Meulebeek, Oostrum
Tijd: 14:00u
Entree: Geen, aanmelden verplicht
Meer informatie
Voeg toe aan agenda 22-04-24 14:00 70-01-01 Europe/Amsterdam Boekpresentatie Muisje Mila http://www.culturavenray.nl Basisschool de Meulebeek, Oostrum Cultura Venray info@culturavenray.nl

Terug naar agenda

Aankomende evenementen

Nieuws & updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, evenementen en meer...

Created by