BROER is een actieve kennismaking met een groot symfonieorkest. Bekende melodieen van de grote componist Verdi, een spannend verhaal en je mag, nee, moet ook nog eens met het orkest meedoen. Alles wat je normaal niet hoort te doen tijdens een klassiek concert mag nu juist wel! De wave doen, dansen en vooral veel zingen.

De muzikale voorstelling BROER is een voorstelling over de tweelingbroers Ketim en Raban die door hun hartenklop eeuwig met elkaar verbonden lijken, maar tegelijkertijd van elkaar verschillen als dag en nacht. Zeker als ze ruzie hebben. Ketim noemt Raban een sufferd, Raban vindt Ketim juist slim en geslepen.

De een wil vergeven, de ander weet van geen wijken. Worden ze uiteindelijk toch nog beste broers? Gaan ze hun gezamenlijke hartenklop weer voelen? Ontdek het verhaal achter deze broers 4ever tijdens het concert, als je denkt dat je het begrepen hebt blijkt het toch net even anders te zijn.

Kom met je klas/school naar deze educatievoorstelling! Mail educatie@schouwburgvenray.nl voor meer informatie en tickets.

Philharmonie ZuidNederland | Broer

Wanneer: 08 juni 2022
Waar: Schouwburg Venray | Rabozaal
Tijd: 10:30u - 11:30u
Entree: Regulier: €5,50 | Actieprijs: €4,50
Tickets bestellen
Voeg toe aan agenda 22-06-08 10:30 70-01-01 11:30 Europe/Amsterdam Philharmonie ZuidNederland | Broer http://www.culturavenray.nl Schouwburg Venray | Rabozaal Cultura Venray info@culturavenray.nl

Terug naar agenda

Aankomende evenementen

Nieuws & updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, evenementen en meer...

Created by