Donderdag 27, zondag 30, maandag 31 januari en dinsdag 1 en woensdag 2 februari ben je van harte welkom om de film 'the invisible life of Euridice Gusmao te komen bekijken. Zoals altijd zijn de tijden op de weekdagen 20.00u en op zondagmiddag 16.00u. 

De film
Rio de Janeiro, 1950. De achttienjarige Eurídice en de twintigjarige Guida zijn onafscheidelijke zussen die thuis bij hun conservatieve ouders wonen. Terwijl ze opgroeien met de strikte regels van hun vader koesteren ze allebei grootse dromen: de getalenteerde Eurídice fantaseert over een carrière als pianiste, de avontuurlijke Guida hoopt de ware liefde te vinden. Na een onverwachte, dramatische gebeurtenis worden de zussen gescheiden en verliezen ze elkaar uit het oog. Terwijl de jaren verstrijken, bouwen ze een eigen leven op. Maar in de tijd dat ze hun dromen najagen, geven ze nooit de hoop op elkaar terug te vinden.

Filmkring Venray: The invisible life of Euridice Gusmao

Wanneer: 31 januari 2022
Waar: Luxor Venray
Tijd: 20:00u
Entree: Lidmaatschap Filmkring Venray | Film is ook apart te bezoeken
Meer informatie
Voeg toe aan agenda 22-01-31 20:00 70-01-01 Europe/Amsterdam Filmkring Venray: The invisible life of Euridice Gusmao http://www.culturavenray.nl Luxor Venray Cultura Venray info@culturavenray.nl

Terug naar agenda

Aankomende evenementen

Nieuws & updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, evenementen en meer...

Created by