Op maandag 21 maart verwelkomt Schouwburg Venray een slagwerkspektakel met gardes, potten en pannen. In de vorm van een bord vol vriendschap, een scheut dwaze ruziemakers en een flinke toef avontuur. Inclusief muzikaal vuur- en slagwerk als kers op de taart.

Kok Tortot heeft in tijden van oorlog maar één doel: overleven. Als hij denkt dat zijn leger morgen gaat verliezen, loopt hij vandaag alvast over. Deze meesterchef, met een hart zo koud als een vis, zorgt vooral voor zichzelf. Totdat hij 'Halve George' ontmoet, een gewonde soldatenjongen die in de vuurlinie bijna tot kanonnenvoer was vermorzeld.

Tortot neemt deze vrolijke, jonge spraakwaterval ongewild op sleeptouw. Samen bluffen zij zich een fantasievolle weg door barre tijden. Uiteindelijk bekokstooft Tortot een krankzinnig meesterplan om die dwaze oorlog te stoppen en zo het leven van 'Halve George' te redden. Gebaseerd op Benny Lindelaufs bekroonde jeugdboek ‘Hoe Tortot zijn vissenhart verloor’.

Kom met je klas/school naar deze educatievoorstelling! Mail educatie@schouwburgvenray.nl voor meer informatie en tickets.

Kanonnenvoer

Wanneer: 21 maart 2022
Waar: Schouwburg Venray | Bolzaal
Tijd: 13:00u - 14:15u
Entree: €6,-
Meer informatie
Voeg toe aan agenda 22-03-21 13:00 70-01-01 14:15 Europe/Amsterdam Kanonnenvoer http://www.culturavenray.nl Schouwburg Venray | Bolzaal Cultura Venray info@culturavenray.nl

Terug naar agenda

Aankomende evenementen

Nieuws & updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, evenementen en meer...

Created by