Op vrijdag 27 mei verwelkomt Schouwburg Venray 'Släpstick'. The Roaring Twenties: dé onovertroffen, magnifieke, chique, swingende, zingende, roerende, ontroerende, champagne proostende, crème de la antirimpelcrème belevenis van het decennium komt naar ons theater.

Een avond als nooit tevoren! Een jubileumvoorstelling die de gloriedagen van Släpstick even fijnzinnig als elegant laat herleven! Wentel je wederhelft rond op de buzzing beat van de dansorkesten! Baad in de pracht en praal van de feestzaal in Jugendstil en zwelg in de decadentie van de upper class…

En ja, wat zou het, als de tafelpoten een beetje wankel zijn? So what, als het orgel op instorten staat? Wat nou, als de kroonluchter aan een paar losse boutjes hangt? Alles werkt prima! Nee hoor, alles is hélemaal onder controle! Er kan echt hélemaal níks misgaan! Níets kan deze daverende jubileumavond in de weg staan!

Dus: doe je feestkleding aan en betreed de rode loper! 'The Roaring Twenties' komt naar Schouwburg Venray je bent van harte uitgenodigd!

Släpstick won meerdere (inter)nationale prijzen zoals de Johan Kaartprijs (NL), Comedy Award Moers (D) en The Spirit Of The Fringe Award (UK).

Släpstick (voorheen Wëreldbänd)

Wanneer: 27 mei 2022
Waar: Schouwburg Venray | Rabozaal
Tijd: 20:15u
Entree: €25,50
Tickets bestellen
Voeg toe aan agenda 22-05-27 20:15 70-01-01 Europe/Amsterdam Släpstick (voorheen Wëreldbänd) http://www.culturavenray.nl Schouwburg Venray | Rabozaal Cultura Venray info@culturavenray.nl

Terug naar agenda

Aankomende evenementen

Nieuws & updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, evenementen en meer...

Created by