Vrijdag 13 mei verwelkomt Schouwburg Venray 'Michael'. Na een uitverkochte reeks voorstellingen in 2019 komt deze Engelse succesproductie in mei 2022 op herhaling voor een nieuwe tour langs Nederlandse en Belgische theaters.

Naar aanleiding van zijn plotselinge overlijden wordt Michael Jackson herdacht met een wervelende show die in Groot-Brittannië lovende recensies kreeg, en waarin alle grote hits oor en oog passeren.

Dit choreografische theaterspektakel wordt uitgevoerd door de fantastisch dansende en zingende Michael Jackson vertolker Ben die wordt geflankeerd door vier dansers en muzikaal ondersteund door een stevige band.

Een reis langs meer dan 30 jaar van zijn muziek met de grootste hits van Michael Jackson en The Jackson 5, inclusief 'Thriller', 'Beat It', 'Billie Jean', 'Man in the Mirror' en nog veel meer.

MICHAEL! Flashbacks van de man, zijn muziek en zijn zwaartekracht tartende bewegingen in een twee uur durende ode aan het superstardom en de magie van The King of Pop!

Michael

Wanneer: 13 mei 2022
Waar: Schouwburg Venray | Rabozaal
Tijd: 20:15u
Entree: €35,-
Tickets bestellen
Voeg toe aan agenda 22-05-13 20:15 70-01-01 Europe/Amsterdam Michael http://www.culturavenray.nl Schouwburg Venray | Rabozaal Cultura Venray info@culturavenray.nl

Terug naar agenda

Aankomende evenementen

Nieuws & updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, evenementen en meer...

Created by