Dit theaterseizoen keren de dames van OG3NE terug in het theater, op donderdag 10 maart in Schouwburg Venray, met de SWEET HARMONY TOUR 'THE HOME ISOLATION EDITION'.

Door corona werd in maart 2020 hun tournee abrupt afgebroken. Toch ontstond er iets moois. Tijdens de coronamaanden van isolatie wisten de dames van OG3NE met 'Home Isolation Video's' wekelijks miljoenen mensen te betoveren. Wereldwijd werd het niveau van hun meerstemmige samenzang geroemd. Ook beroemde bandleden van Queen, Simon and Garfunkel en Earth Wind & Fire reageerden lovend. Liefst tweemaal bejubelde niemand minder dan Dolly Parton de dames voor hun versie van 'Jolene'.

Met maar liefst 12 succesvolle en zeer gewaardeerde online streamingconcerten, in diverse thema’s, hield OG3NE gedurende de coronaperiode contact met haar fans. Maar de hunkering naar live optreden met band is groot.

Na lange tijd zijn ze dan eindelijk weer in het theater te bewonderen … de magische stemmen van OG3NE met de SWEET HARMONY TOUR ‘THE HOME ISOLATION EDITION’.

OG3NE

Wanneer: 10 maart 2022
Waar: Schouwburg Venray | Rabozaal
Tijd: 20:15u - 22:35u
Entree: €40,-
Tickets bestellen
Voeg toe aan agenda 22-03-10 20:15 70-01-01 22:35 Europe/Amsterdam OG3NE http://www.culturavenray.nl Schouwburg Venray | Rabozaal Cultura Venray info@culturavenray.nl

Terug naar agenda

Aankomende evenementen

Nieuws & updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, evenementen en meer...

Created by