Op woensdag 19 januari vindt er weer een schrijfcafé plaats in Geijsteren. Schrijf je graag kaarten, brieven, gedichtjes of in een dagboek? Wil je meer schrijven? Kom dan eens naar het Schrijfcafé in Geijsteren. Het gaat om het plezier in het schrijven zelf, niet om spelling, grammatica of literatuur. Eenvoudige opdrachten zorgen ervoor dat er als vanzelf tekst op je papier komt; ook als je denkt dat dat bij jou niet lukt! Schrijfervaring of voorbereiding is niet nodig.

Alle bijeenkomsten staan op zichzelf. Je kunt je per keer aanmelden. Deelname kost € 12,50 per keer, inclusief 2 consumpties. Graag pen en papier meenemen. 

Het Schrijfcafé is gebaseerd op de werkwijze van Christine de Vries; zij startte het eerste Schrijfcafé in Alkmaar. Het schrijfcafé in Geijsteren staat onder leiding van Karin Janssen.

Schrijfcafé Geijsteren

Wanneer: 19 januari 2022
Waar: Wordt bekend gemaakt aan deelnemers
Tijd: 10:00u - 12:00u
Entree: €12,50 incl. 2 consumpties
Meer informatie
Voeg toe aan agenda 22-01-19 10:00 70-01-01 12:00 Europe/Amsterdam Schrijfcafé Geijsteren http://www.culturavenray.nl Wordt bekend gemaakt aan deelnemers Cultura Venray info@culturavenray.nl

Terug naar agenda

Aankomende evenementen

Nieuws & updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, evenementen en meer...

Created by