Herman Broods band live in de Bolzaal van de Venrayse Schouwburg op zaterdag 19 maart. De naam Wild Romance doet nog steeds harten van vele muziekliefhebbers die sneller kloppen. De band van Herman Brood, die de rockgeschiedenis inging als een absolute live-sensatie met grote hits als 'Saturday Night' en 'Never Be Clever', blijft in het nieuws.

De live shows worden door zowel blije fans als echte muziekkenners met open armen ontvangen. De band is HOT, hun agenda stroomt vol met optredens in binnen en buitenland. Sommigen zullen zelfs zeggen dat 'the Wild Romance van Herman Brood' nooit is weggeweest. Maar wie aan de Wild Romance denkt, die denkt in eerste instantie toch aan de gouden periode van eind jaren zeventig en begin jaren tachtig.

Herman Brood en his Wild Romance groeiden uit tot Rockstars zoals Nederland nog nooit had gekend, met albums als Shpritsz - Cha Cha en succesnummers als Saturday Night, Dope Sucks, Rock & Roll Junkie, Never Be Clever. Het was Sex, Drugs, Rock 'n' Roll en een hoop opwinding als Wild Romance op het podium stonden met Dany Lademacher...

Nu, anno 2021 heeft de Wild Romance the best there is aan boord: Dany én David frontman Edgar Koelemeijer, de toetsenist Otto Cooymans en de ritmesectie bestaat uit Gee Carlsberg (bas) en Jan 't Hoen (drums).

Wild Romance | Staconcert

Wanneer: 19 maart 2022
Waar: Schouwburg Venray | Bolzaal
Tijd: 19:30u - 22:30u
Entree: €15,-
Meer informatie
Voeg toe aan agenda 22-03-19 19:30 70-01-01 22:30 Europe/Amsterdam Wild Romance | Staconcert http://www.culturavenray.nl Schouwburg Venray | Bolzaal Cultura Venray info@culturavenray.nl

Terug naar agenda

Aankomende evenementen

Nieuws & updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, evenementen en meer...

Created by