Keeping up with the Joneses is een samenwerking van Chantal Le Doux, Elke Lutgerink en Keetje Mans: drie kunstenaars die elkaar al jaren kennen. Ze bezoeken elkaars atelier, bekritiseren elkaars werk en wisselen ideeën uit. Een artistieke verwantschap die leidde tot vriendschap, maar nog niet eerder tot een gezamenlijke tentoonstelling. Een drietal dat met gemak van de gebruikelijke labels en hokjes kan worden voorzien:

Drie Vrouwelijke Schilders. Intiem en Schilderachtig. Dromerig en Monumentaal. Kunstenaressen. Duister en Feeëriek. Huiselijk. Vakkundig.

Maar is het nodig om hen op deze manier te framen? Moeten we hun levenswandel en biografie kennen om hun werk te kunnen waarderen? Kunst en identiteit lijken steeds meer samen te vallen, wie je bent is wat je maakt. Is identiteit daarmee een artistieke prestatie?

Voor deze tentoonstelling proberen Chantal, Elke en Keetje hun publieke identiteit en alle bijbehorende bagage los te laten. Het is al moeilijk genoeg om je masker even te laten zakken voor twee vrienden, toch willen ze jou als bezoeker daar ook deel van laten uitmaken. Ze nodigen je uit in hun binnenwereld, van ideeën, twijfels en vragen. Een kijkje achter de schermen van een artistieke zoektocht

De tentoonstelling is te bezoeken van donderdag t/m zondag, tussen 13:00-16:00u. Met de huidige regelgeving is het noodzakelijk om vooraf reserveren, dit kan via https://www.odapark.nl/reserveren/. Neem je gratis ticket mee als je het Odapark bezoekt, mobiel of op papier. Bezoek de website voor de meest actuele openingstijden en voorwaarden.

Keeping up with the Joneses

Wanneer: 28 november 2020
Waar: Odapark
Tijd: 13:00u - 16:00u
Entree: Geen
Meer informatie
Voeg toe aan agenda 20-11-28 13:00 70-01-01 16:00 Europe/Amsterdam Keeping up with the Joneses http://www.culturavenray.nl Odapark Cultura Venray info@culturavenray.nl

Terug naar agenda

Aankomende evenementen

Nieuws & updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, evenementen en meer...

Created by