Op dinsdag 24 november vindt de workshop Keramiek decoreren mat latex en wax plaats in het Jerusalempand. Onder begeleiding leer je alle kneepjes van het decoreren van ongeglazuurd keramiek met behulp van latex en wax. In stappen wordt uitgelegd waar je op moet letten en hoe je deze technieken toepast. Deze workshop is zowel voor beginners als gevorderden. Tijdens deze workshop worden de RIVM-maatregelen in acht genomen.

Tijdens deze workshop laat Netty van Beers je zien hoe je met latex of wax uitsparingen kunt maken in de aan te brengen glazuur. Ze vertelt je waar je op moet letten als je zelf de voorraadpot gaat glazuren. Alle stappen komen langs, je zult zien dat het eenvoudiger is dan het lijkt.

De workshop is inclusief:

  • Gebruik van glazuren, aardewerk, materialen en gereedschappen
  • Het bakken van de voorwerpen (glazuurstook)
  • Koffie / thee met wat lekkers

Aan het einde van de workshop blijven de voorwerpen achter om gebakken te worden. Wanneer de voorwerpen uit de oven komen, krijg je een berichtje dat je deze kunt ophalen (duurt ongeveer 1 tot 2 weken).

Workshop Keramiek decoreren met latex en wax

Wanneer: 24 november 2020
Waar: Jerusalempand, Venray
Tijd: 09:00u - 12:30u
Entree: €35,- incl. materialen
Meer informatie
Voeg toe aan agenda 20-11-24 09:00 70-01-01 12:30 Europe/Amsterdam Workshop Keramiek decoreren met latex en wax http://www.culturavenray.nl Jerusalempand, Venray Cultura Venray info@culturavenray.nl

Terug naar agenda

Aankomende evenementen

Nieuws & updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, evenementen en meer...

Created by