Op zaterdag 29 augustus a.s. om 21.00 uur vindt de jaarlijkse Drive In Movie plaats bij de Kasteelplaats Geijsteren. Dit jaar wordt de film Green Book vertoond, een van de meest bekroonde films van 2018; een echte roadmovie en feelgood film. De film is gebaseerd op ware gebeurtenissen en vertelt het verhaal van de Italiaans-Amerikaanse uitsmijter Tony Lip die tijdelijk zonder werk zit als zijn nachtclub een paar maanden dicht gaat. Vervolgens besluit hij als chauffeur rond te rijden voor een uiterst getalenteerde pianist. De twee leven in een totaal andere wereld, maar krijgen geleidelijk aan een band met elkaar.

Het is natuurlijk leuk om vanuit je auto te genieten van deze film maar je mag ook zonder auto komen. Er staan voldoende stoelen gereed. Voor de auto's geldt VOL=VOL. Zowel vanuit je auto als vanaf je stoel kun je tijdens de movie soep, drankjes, chips, popcorn en hotdogs bestellen.

Kaarten zijn te bestellen via de website van het cultuurpodium www.cultuurpodiumgeijsteren.nl of rechtstreeks via info@cultuurpodiumgeijsteren.nl onder vermelding van naam, adres en het gewenste aantal kaarten. Aan de kassa of telefonisch kan ook: 0478 546684.

Alles gebeurt met inachtnemingvvan de COVID-19 regels. Daarom is het dringende verzoek om vooraf kaartjes te bestellen. Als je een kaartje aan de kassa koopt dan zullen we je vragen om je ter plekke nog even te registreren. Als de film onverhoopt niet vertoond kan worden wegens slechte weersomstandigheden, dan wordt zo snel mogelijk een nieuwe datum bekend gemaakt. Het toegangskaartje blijft dan geldig.

Drive-in movie Geijsteren

Wanneer: 29 augustus 2020
Waar: Kasteelplaats Geijsteren
Tijd: 21:00u
Entree: Volwassenen met auto: €15,- | Volwassenen: €10,- | Tot 16 jaar: €5,-
Meer informatie
Voeg toe aan agenda 20-08-29 21:00 70-01-01 Europe/Amsterdam Drive-in movie Geijsteren http://www.culturavenray.nl Kasteelplaats Geijsteren Cultura Venray info@culturavenray.nl

Terug naar agenda

Aankomende evenementen

Nieuws & updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, evenementen en meer...

Created by