Proef de smaak van Texas op muzikaal én culinair gebied! Op zaterdag 29 augustus word je aan tafel getrakteerd op de beste countrymuziek terwijl de heerlijkste gerechten worden geserveerd.

Pam MacBeth werd bekend in Nashville. Pam begon met de nummers van haar countrymuziekhelden zoals Dolly Parton, Emmylou Harris, Loretta Lynn, Tammy Wynette en Hank Williams. Al snel trad ze op in heel Europa en vervolgens ging ze op theatertournee met de groep ‘The American Country Legends’, die 2019 in Nederland tourde. Het bloed van ‘Red Dirt Georgia’ stroomt door nog altijd haar aderen en dat zal altijd zo blijven.

Pam MacBeth treedt bij het dinnerconcert op in een akoestische opstelling met Wim van de Vliert (gitaar en zang) en de Venrayse Ad Welten (gitaar en zang). Geniet tijdens dit geweldige concert van een driegangendiner inclusief dranken in countrystijl.

Dinnerconcert Schouwburg Venray

Wanneer: 29 augustus 2020
Waar: Schouwburg Venray
Tijd: 19:00u - 22:30u
Entree: €49,50
Meer informatie
Voeg toe aan agenda 20-08-29 19:00 70-01-01 22:30 Europe/Amsterdam Dinnerconcert Schouwburg Venray http://www.culturavenray.nl Schouwburg Venray Cultura Venray info@culturavenray.nl

Terug naar agenda

Aankomende evenementen

Nieuws & updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, evenementen en meer...

Created by