Zondag 27 september vindt er wederom een Bands op Zondagmiddag plaats in 't Stekske in Landweert. Dit keer treedt Atelier Jerusalem op. Ze laten deze middag verschillende soorten muziek horen, zoals: Rock, Jazz, Raggea en Klassiek. 

Atelier Jerusalem
Atelier Jerusalem biedt ‘kwetsbare’ burgers de mogelijkheid tot ontmoeting en het beoefenen van muziek en kunst. Zij zijn voor sommigen een opstapje naar maatschappelijke participatie maar voor een aantal ook een zeer noodzakelijke dagbesteding.

Atelier Jerusalem is een opstap mee te helpen in de maatschappelijke ontwikkeling van de deelnemer, van beschermd leven naar zelfredzaamheid, naar zoveel als mogelijk meedoen en dus participeren. Wat iedereen wel weet, is dat muziek verbindt en samen creatief bezig zijn inspirerend werkt. Met een goed gevoel, beleven, ontmoeten en nagenieten. Iets voor de ander kunnen betekenen, waardering geven, maar ook gewaardeerd worden. Niet alleen halen, maar ook iets teruggeven.

Bands op Zondagmiddag: Atelier Jerusalem

Wanneer: 27 september 2020
Waar: 't Stekske Landweert, Venray
Tijd: 15:00u
Entree: Geen
Meer informatie
Voeg toe aan agenda 20-09-27 15:00 70-01-01 Europe/Amsterdam Bands op Zondagmiddag: Atelier Jerusalem http://www.culturavenray.nl 't Stekske Landweert, Venray Cultura Venray info@culturavenray.nl

Terug naar agenda

Aankomende evenementen

Nieuws & updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, evenementen en meer...

Created by