Na het succes in 2017 en 2018 komt er dit jaar weer een vrijwilligersmarkt. Deze wordt georganiseerd door Match voor Vrijwilligers en het Raaylandcollege. Deze markt is een ideale manier om verbindingen te leggen tussen vraag en aanbod op het gebied van vrijwilligerswerk en de maatschappelijke stage. Gezien het succes van de vorige markten is er dit jaar wederom gekozen voor het Schouwburgplein als locatie. De markt wordt gehouden op 5 september 2020.

Zoals de ondertitel al vermeldt is nieuw aan deze markt het verbinden van vraag en aanbod van de maatschappelijke stage. Deze is bedoeld voor de derdejaars leerlingen van het vmbo en de vierdejaars leerlingen van Havo en Vwo. De markt is voor de leerlingen een goede manier om zich een beeld te vormen van de stagemogelijkheden in en om Venray.

Ook jij als organisatie bent van harte welkom om je op deze markt te presenteren. Hiervoor kun je je aanmelden via deze link. Als je je aanmeldt krijg je een échte weerbestendige marktkraam van 4 meter breed, En... Het is geheel gratis! Behalve als je zonder afmelding verstek laat gaan (uiterlijk één week voor het event). Dan moet de organisatie logischerwijs een bedrag van € 40,00 in rekening brengen.

Markt Match voor Vrijwilligers

Wanneer: 05 september 2020
Waar: Schouwburgplein, Venray
Tijd: 10:00u - 14:00u
Entree: Geen
Meer informatie
Voeg toe aan agenda 20-09-05 10:00 70-01-01 14:00 Europe/Amsterdam Markt Match voor Vrijwilligers http://www.culturavenray.nl Schouwburgplein, Venray Cultura Venray info@culturavenray.nl

Terug naar agenda

Aankomende evenementen

Nieuws & updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, evenementen en meer...

Created by