Is jouw leerling, cliënt of kind met autisme snel overprikkeld? Leidt iets kleins makkelijk tot een uitbarsting of kruipt hij/zij juist in zijn/haar schulp? Deze vragen komen aan bod in de lezing 'Punthoofden bij autisme' op donderdag 2 juni in de Schouwburg in Venray. Na de lezing ‘Punthoofden bij autisme’ weet je hoe dat komt en vooral wat je kunt doen. Leer mappen sluiten en voorkom een vol hoofd en overprikkeling. Daarmee geef je degene met autisme weer grip op zijn/haar gedrag en emoties, en breng je rust voor iedereen.

"Wat kunnen we veel doen om een punthoofd te voorkomen! Deze lezing geeft me inzichten en houvast voor de toekomst."

Herkenbaar voor iedereen die dagelijks te maken heeft met autisme. Of het nu op school is, in de zorg, op het werk of thuis, en ongeacht de leeftijd of het niveau van degene met autisme: je zult de talloze voorbeelden direct kunnen linken aan je eigen praktijk.

Je krijgt gegarandeerd meer inzicht in autisme en de oorzaken van gedrag en gaat naar huis met praktische tips voor de aanpak. Heb je zelf autisme? Dan zul je na deze lezing beter begrijpen hoe je een vol hoofd eerder herkent en hoe anderen jou kunnen ondersteunen.

Een lezing van Geef me de 5, gegeven door Colette de Bruin en dr. Fabiënne Naber.

Punthoofden bij autisme

Wanneer: 02 juni 2022
Waar: Schouwburg Venray | Rabozaal
Tijd: 19:30u - 22:00u
Entree: €17,50
Meer informatie
Voeg toe aan agenda 22-06-02 19:30 70-01-01 22:00 Europe/Amsterdam Punthoofden bij autisme http://www.culturavenray.nl Schouwburg Venray | Rabozaal Cultura Venray info@culturavenray.nl

Terug naar agenda

Aankomende evenementen

Nieuws & updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, evenementen en meer...

Created by