Op 5 mei vieren we dat Nederland 75 jaar onafhankelijk is. Tegelijkertijd worden we door het coronavirus in onze vrijheden beperkt. Ook zijn er landen waar door oorlog vrede en vrijheid niet vanzelfsprekend zijn. En er wordt internationaal bezorgdheid geuit over het gebruik van persoonsgegevens. Wat is vrijheid? Wat is vrijheid in deze tijd van corona? Welke vrijheden mis je? En hoe zie je vrijheid voor je in de toekomst?
Een aantal vragen die besproken worden in de online dialoog van Venray in Dialoog op dinsdag 5 mei. Zowel 's middags als 's avonds zal een dialoog gehouden worden. Wil jij je ervaringen en dromen delen over dit onderwerp en die van anderen horen? Meld je dan aan via info@venrayindialoog.nl. Voorafgaand ontvang je een link waarmee je kunt inloggen op Zoom. Je moet dus wel beschikken over een laptop, pc of bv. Ipad met camera en geluid.

Venray in Dialoog: Online dialoogtafel

Wanneer: 05 mei 2020
Waar: Jouw woonkamer
Tijd: 19:30u
Voeg toe aan agenda 20-05-05 19:30 70-01-01 Europe/Amsterdam Venray in Dialoog: Online dialoogtafel http://www.culturavenray.nl Jouw woonkamer Cultura Venray info@culturavenray.nl

Terug naar agenda

Aankomende evenementen

Nieuws & updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, evenementen en meer...

Created by