Op zaterdag 3 oktober staat coverband Old Friends in MFC De Baank in Leunen. De band Old Friends is ontstaan in september 2012. Verschillende bandleden hadden al eens met elkaar in een band gespeeld (Astonish en Exit9) en liepen elkaar op dit feestje tegen het lijf. Peter Wilmsen (leadgitarist) en Bas Lambregts (zanger) zagen het wel zitten om toch weer eens samen muziek te gaan maken. Coert van den Heuvel sloot zich hierbij aan als drummer. 

De volgende stap was het zoeken naar een bassist. Besloten werd om een advertentie op internet te plaatsen en binnen een week melde zich heel toevallig Peter Gommans aan. Peter was ook hun bassist uit Astonish en dus werd Peter meteen ingelijfd. Deze keer werd besloten om het repertoire in de jaren zestig, met enkele aanvulling uit de jaren zeventig te houden.

Al snel werden enkele nummers uitgekozen en werd er druk gerepeteerd. Toch ontbrak er iets in de band in de vorm van een toetsenist. Coert kende nog wel iemand die misschien wel interesse zou hebben om dit repertoire met ze te spelen. Zo werd Toon Langenkamp (toetsenist) uitgenodigd om eens te komen luisteren op een repetitie en na het horen van hun repertoire heeft Toon zich meteen bij de band aangesloten.

Benieuwd naar de muziek van The Old Friends? Kom & geniet! 

Old Friends MFC De Baank

Wanneer: 03 oktober 2020
Waar: MFC De Baank, Albionstraat, Leunen
Tijd: 20:30u
Entree: Geen
Meer informatie
Voeg toe aan agenda 20-10-03 20:30 70-01-01 Europe/Amsterdam Old Friends MFC De Baank http://www.culturavenray.nl MFC De Baank, Albionstraat, Leunen Cultura Venray info@culturavenray.nl

Terug naar agenda

Aankomende evenementen

Nieuws & updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, evenementen en meer...

Created by