Op 26, 27, 28 maart, 30 april, en 1 en 2 mei verzorgen operazangeressen een wonderlijk belevingstheater bij Panorama Ysselsteyn. Tickets voor deze performances zijn hieronder verkrijgbaar en extra interessant in combinatie met een bezoek aan Oorlogsmuseum Overloon.
In Ysselsteyn, op 15 minuten rijden van Oorlogsmuseum Overloon, ligt de enige Duitse militaire begraafplaats van Nederland. Een duizelingwekkend aantal kruizen met witte letters, voor iedere gesneuvelde soldaat één. Twee bijzondere locaties die onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn.

Elk uur tussen zonsopkomst en zonsondergang bedekken klanken de begraafplaats. Deze fascinerende klankbeleving, via geluidsinstallaties verspreid over het veld en in samenspel met het carillon, haalt de bezoeker uit de dagelijkse realiteit op Ysselsteyn. Hiermee schept componistenduo Strijbos & Van Rijswijk een moment waarin de bezoeker haar relatie met de geschiedenis kan herdenken, bevragen en herinterpreteren.

De organisatie wil je vriendelijk verzoeken om minstens 15 minuten voor aanvang van de voorstelling aanwezig te zijn en vraagt je hier dan ook rekening mee te houden.

Vanwege de coronapandemie is dit evenement afgelast. 

Afgelast! Belevingstheater bij Panorama Ysselsteyn

Wanneer: 02 mei 2020
Waar: JOC Ysselsteyn
Tijd: 20:30u - 21:30u
Entree: €7,50
Tickets bestellen
Voeg toe aan agenda 20-05-02 20:30 70-01-01 21:30 Europe/Amsterdam Afgelast! Belevingstheater bij Panorama Ysselsteyn http://www.culturavenray.nl JOC Ysselsteyn Cultura Venray info@culturavenray.nl

Terug naar agenda

Aankomende evenementen

Nieuws & updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, evenementen en meer...

Created by