Op 30 mei aanstaande presenteert De Witte Hoeve een nieuwe editie van Rock at Hoeve. Tijdens deze avond gaan ze het grote succes van de eerste editie dunnetjes overdoen. Het concept is hetzelfde, 3 hoogwaardige tributebands die niets onderdoen van het origineel. Daar waar de eerste editie meer in het teken van de jaren 80 stond, zal deze editie een jaren 90 randje hebben, toen de grunge rock zijn hoogtijdagen vierde.

De volgende bands zullen het podium gaan betreden:
Green Day (door St. Jimmy's). Wie kent deze punkrockers niet, de band die in de jaren 90 doorbrak met het album "Dookie", waaruit vele hits volgde. Green Day staat garant voor een energieke live show met een zeer charismatische frontman die bij iedere show het publiek aan zijn hand krijgt. Deze avond hebben wij een tribute van deze band, deze uit België afkomstige band is niet tot nauwelijks van het origineel te onderscheiden. Niet alleen klinkt de muziek als Green Day, maar de frontman lijkt ook nog eens sprekend op het origineel. Zij zullen het dak eraf gaan blazen bij de Witte Hoeve!

Nirvana (door In Utero). Deze band behoeft eigenlijk weinig introductie, want wie deze band achter meester icoon Kurt Cobain niet kent moet onder een steen gelegen hebben. Nirvana was de eerste grungerock band die wereldwijd doorbrak met het album "Nevermind". Zij zorgde dat er een nieuwe stroming op gang kwam met hun zeer eigentijdse vuige gitaarrock. Nirvana staat bekend om zijn hits als oa. Smells like Teen Spirit, Come as you are, Lithium en nog vele anderen.
Maar de band had ook een heuze live reputatie waarin menig instrument het moest ontgelden en waarbij mensen massaal het podium betraden en van daaruit het publiek in doken, beter bekend als "Stagediven ". De band van deze avond benaderd het origineel ook zeer dichtbij. In Utero brengt je geheel terug naar die jaren 90 feel en doen je weer even wanen dat Kurt Cobain nog in leven is. Kom dat beleven en laat je weer even gaan!

Pearl Jam (door Once). De laatste band van deze avond is er ook 1 om door een ringetje te halen. Pearl Jam brak ook begin jaren 90 door met wellicht 1 van de beste debuutplaten aller tijden "Ten". Het album waar geen zwak moment op te vinden is en die boordevol hits staat zoals "Alive", "Jeremy" en het prachtige "Black" dat jaarlijks een vast top 10 plek krijgt binnen de top 2000 aller tijden. Wie denkt dat Eddie Vedder niet te benaderen is qua stem, heeft de tributeband van deze avond nog nooit gezien, want zanger Daniel van Mil doet je geloven dat de echte Vedder op het podium staat! Wij dagen jullie uit om dat zelf te komen beoordelen. Deze tributeband stond niet voor niets een paar jaar geleden op het grote Bospop festival voor ruim 12.000 man publiek en stond oa. 2x op Paaspop, om maar een greep van de vele optredens te benoemen. Deze band bestaat dit jaar reeds 20 jaar en is naast de beste Pearl Jam tribute tevens de langst bestaande Pearl Jam tribute band van Nederland!

Vanwege de coronapandemie is dit evenement afgelast. 

Reden genoeg om al dit moois te komen aanschouwen tijdens deze 2e editie van Rock at Hoeve!!

Afgelast! Rock at Hoeve Part 2

Wanneer: 30 mei 2020
Waar: De Witte Hoeve, Venray
Tijd: 20:30u
Entree: VVK: €15,- | DVK: €17,50
Meer informatie
Voeg toe aan agenda 20-05-30 20:30 70-01-01 Europe/Amsterdam Afgelast! Rock at Hoeve Part 2 http://www.culturavenray.nl De Witte Hoeve, Venray Cultura Venray info@culturavenray.nl

Terug naar agenda

Aankomende evenementen

Nieuws & updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, evenementen en meer...

Created by