In de week van 6 t/m 11 april is de dansweek van Danshuis Venray. Geen lid en wel benieuwd naar alle dansstijlen die ze bij Danshuis Venray geven? Je kunt gewoon meedoen! Stijlen waarvoor je bij Danshuis Venray aan het goede adres bent, zijn musical, feminine, flamenco kids, ballet, pilates, yoga, modern, peuterdans en hiphop. 

Over Danshuis Venray
Danshuis Venray heeft een gevarieerd dansaanbod voor kinderen, jongeren en volwassenen. Voor iedere leeftijd is er aanbod, waarbij doorstroming naar een volgende groep goed aansluit.

Het belangrijkste doel is de leerlingen de technieken van ballet en dans aan te leren en het dansgevoel te ontwikkelen en in een vriendelijke sfeer plezier te laten beleven aan dans en muziek. Danshuis Venray vormt een goede basis, door te stromen naar een professionele (voor)opleiding op MBO of HBO- niveau.

​Myrna van Rens draagt de artistieke en pedagogische verantwoordelijkheid. Bovendien verzorgt zij als choreograaf de dansen voor shows en voorstellingen.
Door haar academische achtergrond zijn vakkennis, pedagogische deskundigheid en verantwoorde fysieke begeleiding binnen de dansschool gewaarborgd.

Dansweek Danshuis Venray

Wanneer: 06 april 2020
Waar: Jerusalem, Heuvelstraat 4, Venray
Meer informatie
Voeg toe aan agenda Europe/Amsterdam Dansweek Danshuis Venray http://www.culturavenray.nl Jerusalem, Heuvelstraat 4, Venray Cultura Venray info@culturavenray.nl

Terug naar agenda

Aankomende evenementen

Nieuws & updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, evenementen en meer...

Created by