Een taal leer je pas echt goed als je veel oefent. BiblioNu organiseert daarom wekelijks een Taalcafé in de Bibliotheek Venray. De plek waar bezoekers op een leuke manier samen de Nederlandse taal kunnen oefenen. Met mensen die nog niet zo lang Nederlands praten en met mensen die de taal goed spreken.

Marita Peeters, specialist specifieke doelgroepen van BiblioNu vertelt: “Het is zo belangrijk dat mensen met Nederlands als tweede taal de mogelijkheid krijgen om met Nederlanders te praten. We hebben gemerkt dat er veel behoefte aan is. Van bezoekers in de bibliotheek krijg ik regelmatig de vraag of we die mogelijkheid bieden om elkaar te kunnen ontmoeten".  

Iedereen is welkom en deelname is gratis, net zoals de koffie en thee. Van tevoren aanmelden is niet nodig. Ook vrijwilligers zijn van harte welkom.

Er wordt gekletst met een groep mensen van diverse nationaliteiten. Woordspelletjes zoals scrabble en rummikub liggen klaar. Het taalcafé is een leuke plek om elkaar beter te leren kennen.  

Taalcafé

Wanneer: 18 juni 2020
Waar: BiblioNu, Venray
Tijd: 13:00u - 14:30u
Entree: Geen
Meer informatie
Voeg toe aan agenda 20-06-18 13:00 70-01-01 14:30 Europe/Amsterdam Taalcafé http://www.culturavenray.nl BiblioNu, Venray Cultura Venray info@culturavenray.nl

Terug naar agenda

Aankomende evenementen

Nieuws & updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, evenementen en meer...

Created by