Op zaterdag 27 en zondag 28 maart 2021 organiseert Peelkudde Schaapsdrift wederom de Lammetjesdagen voor jong en oud. Ze organiseren een leuk gezinsuitje op de boerderij in Ysselsteyn. De vorige twee edities waren een groot succes, vandaar dat de organisatie heeft gekozen voor een derde editie.

Kinderen en volwassenen krijgen de kans om alles op de boerderij te ontdekken. Knuffelen met de lammetjes en hun moeders. Misschien zelfs wel een flesje geven voor de moederloze lammetjes. Ook organiseren ze demo’s schapen drijven met border collies. Maar behalve de dieren zijn er ook tal van activiteiten op de boerderij, zoals een springkussen, knutselen, schminken. Een goochelaar, mandenvlechter en het IVN zijn aanwezig. Er zijn verschillende marktkraampjes, zoals Aloë Vera, Energetix, wolartikelen, schapen,- en honden artikelen en pastel schilderwerk. Dus, activiteiten en bekijks genoeg. Trek daarom dan ook niet je beste kleding aan!

De organisatie zorgt ook voor de gelegenheid om te kunnen eten en/of drinken. Mocht het weer niet helemaal naar wens zijn, hoef je je geen zorgen te maken. Ook dan zorgen ze voor voldoende activiteiten onder dak! 

Lammetjesdagen 2020

Wanneer: 28 maart 2021
Waar: Deurneseweg 168, Ysselsteyn
Tijd: 10:00u - 17:00u
Entree: Geen
Meer informatie
Voeg toe aan agenda 21-03-28 10:00 70-01-01 17:00 Europe/Amsterdam Lammetjesdagen 2020 http://www.culturavenray.nl Deurneseweg 168, Ysselsteyn Cultura Venray info@culturavenray.nl

Terug naar agenda

Aankomende evenementen

Nieuws & updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, evenementen en meer...

Created by