Van vrijdag 7 februari tot zaterdag 29 februari zijn de kunstwerken van Ellen Snijders en Else van der Sloot te zien in de Pop Up Galerie in Venray. Twee diverse stijlen die samenkomen in één galerie. Kom & geniet! 

Het materiaal waar Snijders (Nuenen) en Van Der Sloot (Boxmeer) mee werken, is verschillend. Snijders is al op jonge leeftijd begonnen met tekenen en wist zeker dat ze daar ooit in verder zou gaan. Aanvankelijk begon zij met zwart-wit tekeningen in potlood en houtskool. Al snel kwam daar ook kleur bij en later stapte ze over op het werken met pastelkrijt. Inmiddels maakt Ellen tekeningen waarvan kleur en vorm heel gedetailleerd worden uitgewerkt. Met fantasie en verbeeldingskracht geeft ze vorm aan menselijke emoties of de schoonheid van de dingen om haar heen. Het resultaat zijn dromerige tekeningen, zowel abstract als figuratief, of een combinatie van beiden. Ellen brengt het pastelkrijt aan op houten panelen die vervolgens met mixed media worden bewerkt. Haar meest recente werk laat ze nu in deze expositie zien. 
Van Der Sloot woont en werkt sinds 1993 in Boxmeer, waar zij in haar huis-atelier cursusgroepen begeleidt in hun teken- en schilderproces en zelf aan haar schilderijen en tekeningen werkt. Haar specialiteit is portret van mens en dier. Hierin maakt ze graag ‘uitstapjes’ naar haar favoriete dier het paard. Deze tekent en schildert zij het liefst dynamisch in hun volle kracht en elegantie. In de galerie vind je een selectie uit haar paardenwerkstukken.


De expositie is te zien van vrijdag 7 februari tot zaterdag 29 februari. De Galerie is geopend op vrijdagen, zaterdagen en koopzondagen van 13.00u tot 16.00u.

Pop Up Galerie: Ellen Snijders & Else van der Sloot

Wanneer: 28 februari 2020
Waar: Pop Up Galerie, Kapelaanspad 38, Venray
Tijd: 13:00u - 16:00u
Entree: Geen
Meer informatie
Voeg toe aan agenda 20-02-28 13:00 70-01-01 16:00 Europe/Amsterdam Pop Up Galerie: Ellen Snijders & Else van der Sloot http://www.culturavenray.nl Pop Up Galerie, Kapelaanspad 38, Venray Cultura Venray info@culturavenray.nl

Terug naar agenda

Aankomende evenementen

Nieuws & updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, evenementen en meer...

Created by