Op donderdag 23 april verwelkomt Schouwburg Venray Pepijn Gunneweg met zijn eerste soloshow in Venray. ‘The Great Wonder’ is een vier dimensionale show die zich voor, boven en tussen het publiek van Venray afspeelt. Pepijn gaat samen met zijn troupe muzikale ‘freaks’ verder waar hij ooit is gestopt. Acts en trucs die al jaren zijn hoofd op hol brachten, maar nooit eerder het toneel hebben bereikt. Kortweg omdat ze te ruw, te bizar of gewoon te gevaarlijk waren om voor het voetlicht te brengen. Nu, na twee jaar training en diverse blessures, zijn ze dan eindelijk klaar om hun opwachting te maken… Pas op voor gelanceerde kippen, vliegende vissen, bizarre illusies en kleine poëtische nummers die je weer even in wonderen doen geloven. Venray, komt dat zien!

 

Recensies
★★★★ Theaterparadijs: “Een staaltje vakmanschap in variété, acrobatiek, goochelen en absurde komedie. Nochtans zo goed, dat het je vervoert, verbaast, verrast en verwondert.”
★★★ Volkskrant: “The Great Wonder bevat wonderschone scènes. ... Knap gemaakte show, die geschikt is voor jong en oud.”
★★★★★ I Love Theater: “Zang, goochelen, muziek en acrobatiek zie je niet zo snel in één voorstelling. Dit maakt deze voorstelling zo uniek.”
Theaterkrant: “Een meeslepende ode aan de verbeelding, dan weer wreed, dan weer grappig, dan weer troostrijk, die blijft boeien tot de laatste seconden.”

Pepijn Gunneweg | The Great Wonder

Wanneer: 23 april 2020
Waar: Schouwburg Venray | Rabozaal
Tijd: 20:15u
Entree: Rang 1: €27,50 | Rang 2: €22,50 | Rang 3: €17,50
Tickets bestellen
Voeg toe aan agenda 20-04-23 20:15 70-01-01 Europe/Amsterdam Pepijn Gunneweg | The Great Wonder http://www.culturavenray.nl Schouwburg Venray | Rabozaal Cultura Venray info@culturavenray.nl

Terug naar agenda

Aankomende evenementen

Nieuws & updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, evenementen en meer...

Created by