Orkest Rooyal Venray organiseert in samenwerking met Musikverein Eintracht Wetten 1897 e.V. op 19 april om 14.00 uur een concert in de Rabozaal van Schouwburg Venray. De titel van het concert is ‘In The Mood’, een muzikale reis door 75 jaar vrijheid. Dit concert staat in het teken van 75 jaar vrijheid en verdraagzaamheid, maar ook in het teken van verbinding tussen landen, generaties, tussen oude en nieuwe Nederlanders.

Ook Close Harmony Group Confetti en zangeres Lotte List zullen een bijdrage leveren aan deze muzikale reis. De muzikale leiding en programmering van dit concert is in handen van Wim van Osch (Orkest Rooyal), Pip Verhofstad (Musiekverein Eintracht Wetten) en Kenny Jansen (Close Harmony Group Confetti). De presentatie en regie zijn in handen van Henk Deters die zijn sporen op dit gebied al ruimschoots verdiend heeft. Het muzikale programma leidt ons door 75 jaar swing, blaasmuziek, popmuziek, Nederlandstalige muziek, dus een breed scala aan muzikale stijlen uit de afgelopen 75 jaar. Enkele sprekers zullen uit verschillende invalshoeken hun verhalen over vrijheid delen.

Muzikale reis: In The Mood

Wanneer: 19 april 2020
Waar: Schouwburg Venray | Rabozaal
Tijd: 14:00u
Entree: €9,50
Tickets bestellen
Voeg toe aan agenda 20-04-19 14:00 70-01-01 Europe/Amsterdam Muzikale reis: In The Mood http://www.culturavenray.nl Schouwburg Venray | Rabozaal Cultura Venray info@culturavenray.nl

Terug naar agenda

Aankomende evenementen

Nieuws & updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, evenementen en meer...

Created by