In het weekend van 14 en 15 mei kun je bij het Oorlogsmuseum Overloon terecht voor het grootste evenement ter wereld op het gebied van Duitse voertuigtechniek uit de Tweede Wereldoorlog. 

Tijdens het Militracks-weekend zijn er Duitse motoren, personenvoertuigen, vrachtwagens, halfrupsen en tanks te zien, die overwegend in dienst waren bij de Wehrmacht. De Duitse voertuigtechniek was in die tijd in veel gevallen kwalitatief beter dan die van de Geallieerden. Op Militracks wordt getoond - en in sommige gevallen ook letterlijk - hoe die techniek werkte. De voertuigen staan overigens niet alleen statisch opgesteld, maar rijden ook rond op het speciale, anderhalf kilometer lange parcours in het museumpark. Het is ook mogelijk om mee te rijden. Kaartjes daarvoor kun je op het terrein zelf kopen.

Entreekaarten zijn vooraf alleen online te bestellen of, als er nog over zijn, zullen aan de kassa te koop zijn op de dag zelf. En mocht Militracks uitverkocht zijn, dan melden we dat ook op de website. 

Militracks 2022

Wanneer: 14 mei 2022
Waar: Oorlogsmuseum Overloon
Tijd: 09:00u - 17:00u
Entree: VVK: €21,25 | Kinderen 4 tot 12 jaar: €16,25
Meer informatie
Voeg toe aan agenda 22-05-14 09:00 70-01-01 17:00 Europe/Amsterdam Militracks 2022 http://www.culturavenray.nl Oorlogsmuseum Overloon Cultura Venray info@culturavenray.nl

Terug naar agenda

Aankomende evenementen

Nieuws & updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, evenementen en meer...

Created by