Op zondag 8 maart vindt de vierde editie plaats van The Lion Sings Tonight. Voor lokale talenten, van jong tot ouder, een podium om zich te presenteren en om met anderen samen te spelen. Voor het publiek een middag vol muziek in een ongedwongen huiskamersfeer. Geniet deze middag van het talent wat de gemeente Venray bezit. 

Thema vrijheid
De opzet van aflevering 4 is dezelfde als de voorgaande jaren. Elke band, duo of solist speelt een klein setje van ongeveer vijf nummers. Waarvan er één een relatie moet hebben met het centrale thema van dit jaar en dat is 75 jaar na het beëindigen van de Tweede Wereldoorlog ‘vrijheid’.
Een andere ‘opdracht’ is om samenwerking te zoeken met één van de andere deelnemers of met een andere gastmuzikant. Die opzet staat garant voor een afwisselend programma en biedt een uitdaging voor de optredende acts.
De samenwerking zorgde voorgaande jaren al enkele keren voor muzikale verrassingen. En dat is ook de bedoeling van The Lion Sings Tonight. “We willen wat meer zijn dan een verzameling coverbandjes”, zegt Sander Brugmans, die samen met Bert Albers het minifestival organiseert.

The Lion Sings Tonight 4

Wanneer: 08 maart 2020
Waar: Odeon, Venray
Tijd: 14:00u - 19:00u
Entree: VVK: €10,- | DVK: €12,50
Meer informatie
Tickets bestellen
Voeg toe aan agenda 20-03-08 14:00 70-01-01 19:00 Europe/Amsterdam The Lion Sings Tonight 4 http://www.culturavenray.nl Odeon, Venray Cultura Venray info@culturavenray.nl

Terug naar agenda

Aankomende evenementen

Nieuws & updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, evenementen en meer...

Created by