Op dinsdag 11 februari verwelkomt 't Helder Overloon Mariëlle Beks. De Engelenavonden van Mariëlle Beks worden vaak als zeer bijzonder ervaren. Engelen zijn er in verschillende vormen zoals aartsengelen, bijv. Michael of Rafael en beschermengelen. Dit kan een bekende overleden persoon zijn maar ook een onbekende. Iedereen krijgt met zijn geboorte een beschermengel toegewezen die je helpt en ondersteunt op jouw levenspad. Vanavond mag je kennismaken met de engel die jou iets wil geven, dit mag een boodschap zijn maar ook een cadeautje of een tekening etc. Deze helpers staan vanavond tot uw beschikking.  U mag deze avond een foto van uw dierbare meebrengen.

De boodschap die je mag ontvangen komt van een engel of wellicht van een overleden persoon. Je krijgt letterlijk je eigen engel aangeboden.

Aanmelden graag vooraf via Ontmoetingspunt ’t Helder, gelegen aan de Helderseweg 31 te Overloon, tel. 0478-641404, 06-27007511 of via email  t-helder@ziggo.nl. www.helder-overloon.com. Het aantal aanmeldingen is helaas beperkt.

Engelenavond Mariëlle Beks

Wanneer: 11 februari 2020
Waar: 't Helder, Overloon
Tijd: 20:00u
Entree: €12,50 incl. koffie/ thee
Voeg toe aan agenda 20-02-11 20:00 70-01-01 Europe/Amsterdam Engelenavond Mariëlle Beks http://www.culturavenray.nl 't Helder, Overloon Cultura Venray info@culturavenray.nl

Terug naar agenda

Aankomende evenementen

Nieuws & updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, evenementen en meer...

Created by