Op zaterdag 4 april verwelkomt Red Box Sessions het beste van Texas en Nashville in Europa in Venray. Authentieke traditionele Amerikaanse muziek uit de Zuidelijke staten, dat is de passie van de vijf jonge en getalenteerde muzikanten van Cousin Hatfield. Het repertoire van de oude Texas en Nashville legendes in hun eigen unieke arrangementen en sound.  
 
Rauwe, pure country en western swing, jazz en blues; Cousin Hatfield brengt het je op hun eigen manier en met originele songs. Daarbij komt virtuoos spel, prachtige vocale harmonieën en een vermakelijke show die je niet snel zult vergeten. Cousin Hatfield is niet onopgemerkt gebleven, ze stonden in Nederland op o.a. Zwarte Cross, TT Assen, Her Majesty, The American Country Legends en Wildrooster Festival, ook drukken ze hun stempel op podia overal in Europa. 

Recensies 
Singer-songwriter Bertolf: "Jullie zijn echt te gek!"
CMA Artist Member Hans Molenaar: "Het beste van Nederlandse bodem! Ze hebben een authenticiteit die ze moeten koesteren."
Country icon Pam McBeth: "Jullie zijn geweldig, de passie spat er vanaf!"

Cousin Hatfield | Red Box Sessions

Wanneer: 04 april 2020
Waar: Schouwburg Venray | Bolzaal
Tijd: 20:00u
Entree: VVK: €10,- | DVK: €12,50
Tickets bestellen
Voeg toe aan agenda 20-04-04 20:00 70-01-01 Europe/Amsterdam Cousin Hatfield | Red Box Sessions http://www.culturavenray.nl Schouwburg Venray | Bolzaal Cultura Venray info@culturavenray.nl

Terug naar agenda

Aankomende evenementen

Nieuws & updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, evenementen en meer...

Created by