Op zaterdag 7 maart komt de prachtige voorstelling “Vannacht naar Dag” naar de Duitse Oorlogsbegraafplaats in Ysselsteyn. Een muzikale vertelling over oorlog en vrede van zangeres en actrice Quirine Melssen. De performance begint een uur voordat de zon opkomt en speelt zich grotendeels af in het schemergebied tussen nacht en dag.

De oorlog kent vele verhalen. Quirine Melssen vertelt er enkele zoals de geschiedenis van haar moeder bij de slag om Arnhem, van Montgomery en het leger, van het Joodse kind dat gered wordt, van de Duitse beul en zijn kleinkind en van de Italiaanse partizaan die afscheid moet nemen van zijn geliefde. Indringende ervaringen van gewone mensen. De vertellingen zijn vervlochten met liederen. De verhalen trekken een parallel tussen heden en verleden. Ze laten ons de onschatbare waarde van onze verworven vrede en vrijheid beseffen. Wat kunnen we leren van het verleden en welke keuzes maken we nu?

Een gevoelige voorstelling over de transformatie van donker naar licht waarbij we tijdens het ontbijt onze verhalen en gedachten gaan delen. 

Wil je hierbij aanwezig zijn? Reserveer dan kaarten via info@joc-ysselsteyn.com. Wacht niet te lang want er is slechts een beperkte capaciteit.

Voorstelling 'Vannacht naar dag'

Wanneer: 07 maart 2020
Waar: JOC Ysselsteyn
Tijd: 06:00u - 09:00u
Entree: €10,-
Meer informatie
Voeg toe aan agenda 20-03-07 06:00 70-01-01 09:00 Europe/Amsterdam Voorstelling 'Vannacht naar dag' http://www.culturavenray.nl JOC Ysselsteyn Cultura Venray info@culturavenray.nl

Terug naar agenda

Aankomende evenementen

Nieuws & updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, evenementen en meer...

Created by