Op zondag 2 en zondag 9 februari komen schrijvers en dichters, die deelnamen aan de schrijfwedstrijd Raadselige Roos, hun ingestuurd werk voorlezen. Deze werken zijn allemaal gerelateerd aan de kunstwerken die onder leiding van Marlies van Zeben zijn gemaakt en tot zondag 1 maart in het Venrays Museum te bezichtigen zijn. In de grote zaal van het museum zal in een informele setting een huiskamerachtige sfeer ontstaan waarbij u tussen en bij het beeldend werk van de ‘linking’ kunt komen luisteren naar en genieten van mooie gedichten en verhalen.

Eveneens als vorig jaar zullen een aantal winnaars en genomineerden van De Raadselige Roos 2019 weer hun gedicht of verhaal, waarmee ze aan De Raadselige Roos-schrijfwedstrijd deelnamen, in het auditorium van het museum komen voorlezen. Afhankelijk van het aantal voorlezende dichters en schrijvers zullen er dit jaar een of twee voorleesmiddagen zijn. Dit op de  zondagmiddag 2 en 9 februari 2020. Tijdens deze voorleesmiddagen zijn in het Venrays museum de beeldende werken te bezichtigen en is ook de bundel De Raadselige Roos 2019 voor 10 euro te koop. Deze voorleeszondagmiddagen zijn voor liefhebbers van literatuur en beeldende kunst eveneens geheel gratis.

Voorleesmiddag Raadselige Roos Venrays Museum

Wanneer: 02 februari 2020
Waar: Venrays Museum
Tijd: 14:00u - 16:00u
Entree: Geen
Voeg toe aan agenda 20-02-02 14:00 70-01-01 16:00 Europe/Amsterdam Voorleesmiddag Raadselige Roos Venrays Museum http://www.culturavenray.nl Venrays Museum Cultura Venray info@culturavenray.nl

Terug naar agenda

Aankomende evenementen

Nieuws & updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, evenementen en meer...

Created by