Niet Schieten! voor het laatste te zien op woensdag 18 maart in Schouwburg Venray in de oorspronkelijke formatie, speciaal voor het 25-jarig jubileum. Sinds dit ijzersterke cabarettrio in 1994 Cameretten won, is het een vaste waarde in de theaters. Maarten, Arend én Erik brengen met liefde een avond vol lust en leed uit al hun shows. Niet om het allemaal nog eens dunnetjes over te doen, maar om te laten zien dat ze wijzer zijn geworden. Vooral de bijzondere band die het drietal met de vrouwelijke helft van de bevolking heeft, is een terugkerend thema gebleken. Het doorgronden van het vrouwelijk geslacht blijft hun missie of misschien wel hun passie.

Recensies
Musicalnieuws: "Als de mannen ongeveer zichzelf spelen zijn ze op hun sterkst. Al is hun praatgroep zo ongelofelijk humoristisch dat menig theaterbezoeker bijna van zijn stoel valt van het lachen". 
Ilovetheater: "’25 jaar Lust en Leed’ is een heerlijk avondje cabaret".

Niet Schieten!

Wanneer: 18 maart 2020
Waar: Schouwburg Venray | Bolzaal
Tijd: 20:00u - 21:40u
Entree: €21,50
Tickets bestellen
Voeg toe aan agenda 20-03-18 20:00 70-01-01 21:40 Europe/Amsterdam Niet Schieten! http://www.culturavenray.nl Schouwburg Venray | Bolzaal Cultura Venray info@culturavenray.nl

Terug naar agenda

Aankomende evenementen

Nieuws & updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, evenementen en meer...

Created by