Op vrijdag 29 mei ontvangt Red Box Session Herman Broods band. Wild Romance was een van de meest besproken bands van 2018. Dat kwam natuurlijk door de documentaire ‘Buying The Band’ waarin de oude begeleidingsband van Herman Brood werd gevolgd toen ze weer bij elkaar kwamen met hulp van zakenman Jan ’t Hoen. Maar wat er daarna gebeurde was niet minder opvallend: de band verkocht menig zaal, waaronder de Blue Collar in Eindhoven, met gemak uit met een show die dampte alsof ze nooit van het podium waren verdwenen. Als iets duidelijk werd, was wel dat oudgedienden Dany Lademacher en David Hollestelle samen met een aantal jonge honden het heilige vuur nog niet hadden verloren. En dat lieten ze ook horen op hun nieuwe album ‘No Time’, die lovende recensies kreeg in onder andere Soundz en Music Maker.

VOORPROGRAMMA: Green River
Green River is genoemd naar een nummer van CCR dat in hun repertoire staat. De band wil zich bij de songkeuze niet beperken tot één genre, maar put uit de rijke muziekhistorie van 50 jaar blues- , pop- en classicrock. Hierbij gaan ze bewust op zoek naar een goede mix van overbekende hits en wat minder voor de hand liggende nummers, maar die tóch iedereen kent.

Vanwege de coronapandemie is dit evenement afgelast. 

Afgelast! Red Box Session | Wild Romance

Wanneer: 29 mei 2020
Waar: Schouwburg Venray | Bolzaal
Tijd: 20:00u
Entree: €15,-
Tickets bestellen
Voeg toe aan agenda 20-05-29 20:00 70-01-01 Europe/Amsterdam Afgelast! Red Box Session | Wild Romance http://www.culturavenray.nl Schouwburg Venray | Bolzaal Cultura Venray info@culturavenray.nl

Terug naar agenda

Aankomende evenementen

Nieuws & updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, evenementen en meer...

Created by