Tijdens de nationale voorleesdagen staat het boek 'Moppereend' centraal. Fluitenkruid organiseert op zaterdag 25 januari in navolging op de voorleesdagen een natuurworkshop gebaseerd op de Moppereend. Ben jij ook weleens mopperig? Hoe krijgen we je aan het lachen? Het verhaal wordt deze ochtend met verschillende natuurlijke elementen gespeeld en bij deze workshop horen ook leuke speelse en ontdekkende buitenactiviteiten.

Het verhaal gaat over Eend die erg mopperig is! Haar vijver is opgedroogd en er is niemand die met haar wil spelen. Tenminste… dat vindt zij. Want ze wil niet gaten graven met hond. Niet met Varken in de modderpoel. Niet kraaien met Haan. Niet soezen met Schildpad. Niet een lekker hapje eten met Geit. Dus… NIEMAND wil met haar spelen. En dan wordt ze ook nog achtervolgd door een grijs wolkje dat boven haar hoofd steeds donkerder en groter wordt.

Doelgroep is 2 tot 6 jaar. Opgeven kan via info@fluitenkruid.eu


Moppereend

Wanneer: 25 januari 2020
Waar: Pannenkoekenrestaurant De Perdstal, Venray
Tijd: 10:30u - 12:00u
Entree: Kind: €10,- | Begeleider: €2,50
Meer informatie
Voeg toe aan agenda 20-01-25 10:30 70-01-01 12:00 Europe/Amsterdam Moppereend http://www.culturavenray.nl Pannenkoekenrestaurant De Perdstal, Venray Cultura Venray info@culturavenray.nl

Terug naar agenda

Aankomende evenementen

Nieuws & updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, evenementen en meer...

Created by